Over ons.

SKILLS Crowd Management is uw betrouwbare partner op het gebied van Crowd Management & Event Safety.

Het is onze missie te zorgen dat bezoekers op een veilige en goed georganiseerde manier van evenementen kunnen genieten.

De bezoeker staat daarom altijd centraal. Het inzichtelijk maken van risico’s, een goede planning, veilige omgeving, een effectieve organisatie en goede communicatie zijn onmisbare onderdelen van de bezoekerservaring en een succesvol evenement.

SKILLS Crowd Management is een onafhankelijk onderdeel binnen The Support Group. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van de expertise van een van de overige onderdelen binnen de Support Group, zoals Decor ontwerp, Food & Beverage, Event Crew en productie.

Waarom SKILLS

Live events kunnen niet bestaan als vergunningen, veiligheid, gezondheid en mobiliteit niet goed geregeld zijn. Onze ervaren Crowd Management Professionals begeleiden uw evenement van begin tot eind met alle bijbehorende taken.

SKILLS Crowd Management kan helpen bij specifieke onderdelen van uw event of het hele traject verzorgen van vergunningsaanvragen, beveiliging, EHBO-inzet, mobiliteitsplannen en duidelijke signing tot het uitwerken van noodscenario’s en het personeel hierop voorbereiden.

Bij een internationale hulpvraag, biedt SKILLS ondersteuning aan lokale event- of projectmanagers van grootschalige publieksevenementen. Zo is de lokale kennis van wet- en regelgeving en de operationele kennis en ervaring op het gebied van Crowd Management & Event Safety een perfecte combinatie.

Contact

    Ronde Tocht 11, 1507 CC Zaandam